Onze nieuwe website

Op donderdag 28 oktober 2021 was onze gloednieuwe website na maanden hard werken voor het eerst online te bewonderen! De website is tot stand gekomen dankzij een team vrijwilligers van Stichting Stralingsbewust Zeist en een externe websitebouwer.

Een korte rondleiding

Op de Home-pagina vind je een klein overzicht van de belangrijkste zaken op de website. Van hieruit vind je je weg in de menubalk bovenaan de pagina. Heb je niet kunnen vinden waar je naar op zoek was? Gebruik dan de zoekfunctie. Rechts in de menubalk zie je een zoeksymbooltje. Klik daarop en type in wat je zoekt.

Op de pagina Actueel vind je de nieuwsberichten van Stichting Stralingsbewust Zeist. Hier worden ook aankondigingen van acties en informatieavonden gepubliceerd. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Onder de menuknop Informatie en advies verschijnt een dropdownmenu waarmee je naar het informatie- en adviespunt kunt. Hier vind je allerlei informatie over straling, daaraan gerelateerde klachten en links naar tal van sites waar nog veel meer informatie te vinden is.

In het menu Over de stichting vind je informatie over acties in het verleden en de (voor)geschiedenis van Stichting Stralingsbewust Zeist. Ook staan hier de missie en doelstellingen van de stichting beschreven.

Tot slot vind je helemaal rechts in het menu de knop waarmee je Contact kunt opnemen.

Een website moet altijd up-to-date blijven en regelmatig verschijnen er nieuwe dingen. Neem dus vooral vaker een kijkje. Binnenkort zal bijvoorbeeld de donatiepagina verschijnen.

Wil je de stichting met een donatie steunen? Binnenkort is de functie beschikbaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *