Hoorzitting Zendmast Austerlitz

Wist u al dat er sprake is van de mogelijke komst van een zendmast van bijna 40 meter hoog aan de rand van Austerlitz voor een betere dekking? Op de kaart betreft dit vooral stralingsluwe natuurgebieden o.a. Heidenstein (tot aan de rand van Kerckebosch en Driebergen https://www.providers.nl/mobiel/dekkingskaart/vodafone/.

Bij het bereik speelt een goede isolatie van woningen een belemmerende rol https://stralingsbewustzeist.nl/mobiel-bellen-in-huis-en-woningisolatie/. Los van het voorzorgsprincipe en wat hoogfrequente elektromagnetische straling teweeg brengt bij mens en natuur, is dit wel wat wij willen? De mast is te vergelijken met de zendmast Utrechtseweg Zeist, bij de brug over de A28.

Op donderdag 1 december a.s. vindt de hoorzitting ‘bezwaren omgevingsvergunning oprichten van een antenne opstelpunt Waterlooweg 2 te Austerlitz van 11:00-12:00 uur in het gemeentehuis Zeist in de raadszaal, plaats. Het betreft een openbare hoorzitting, dus mocht u meer hierover willen weten, u bent van harte welkom namens Stralingsbewust Utrechtse Heuvelrug & Stichting Stralingsbewust Zeist.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *