Uitnodiging informatieavond Zeist-West

Op woensdag 1 juni 2022 organiseert Stichting Stralingsbewust Zeist een interactieve lezing door Rob Verboog.

Waar: De Koppeling midden in Zeist-West, De Clomp 1904

Tijd: Inloop om 19.30 uur. Lezing van 20.00 – 21.30 uur. Toegang gratis.

Deze interactieve lezing houdt in dat u alle vragen kunt stellen aan Rob en dat er ruimte is voor uw inbreng en eventuele discussie en overleg. Mocht u van te voren u vraag al willen inbrengen mail deze dan naar: info@stralingsbewustzeist.nl

Rob Verboog zal in zijn inleiding een overzicht geven van de huidige stand van de stralingsproblematiek en ook duidelijke handvatten benoemen, waar u wat aan heeft om bijvoorbeeld stralingsrisico’s te verminderen, gezondheidsklachten te herkennen en om goed te kunnen overleggen met partijen zoals huisarts, werkgever, gemeente en woningbouwcorporatie.

Rob Verboog werd betrokken in deze problematiek doordat zijn vrouw Wally in 2014 werd gesensibiliseerd voor straling en ernstige gezondheidsklachten kreeg. Die werden bevestigd door een wetenschappelijk onderzoek in 2016, waar Wally aan meedeed. Sindsdien zetten Wally en Rob zich in om de risico’s van straling onder de aandacht te brengen; o.a. door hun eigen website www.StopOverdosisStraling.nu, vele interviews op TV, radio en in kranten, vele lezingen, etc.

Rob Verboog was 2,5 jaar voorzitter van de erkende landelijke patiëntenvereniging CPLD van mensen met gezondheidsklachten door straling. Hij neemt ook deel aan het door de overheid ingestelde Kennisplatform Elektromagnetische Velden, en is mede initiatiefnemer van de koepelorganisatie www.eerlijkoverstraling.nl. In 2020 nam hij deel aan het door verantwoordelijke staatssecretaris Keijzer georganiseerde overleg over straling en is actief met contacten met vele Tweede Kamerleden. Hij was mede organisator van diverse landelijke demonstraties tegen 5G en is bestuurder bij het Burgerinitiatief Stralingsbewust Wonen. Tevens is hij lid van de Nederlandse werkgroep van het lopende Europese Burgerinitiatief “Stop 5G, stay connectie, but protected”.

Begin van dit jaar hebben we door een erkende stralingsmeetspecialist Ruud Sikking een aantal metingen laten uitvoeren in Zeist West. We tonen u de resultaten in het onderstaande filmpje. Het tweede filmpje laat zien, dat er al vele jaren mensen klachten krijgen van zenderstraling. Beide filmpjes zijn een introductie in de stralingsproblematiek.

Begin van dit jaar hebben we aan de meetspecialist Ruud Sikking gevraagd om een aantal metingen in Zeist West te doen en daarbij een uitleg te geven. Het tweede filmpje laat zien, dat er al vele jaren mensen klachten krijgen door zenderstraling. Beide filmpjes zijn een introductie in de stralingsproblematiek. https://youtube.com/channel/UCuDW0AEhPmu2uW_6O06yjdA