Uitnodiging informatieavond Zeist Centrum

Dinsdagavond 4 oktober 2022 bent u welkom op onze informatieve avond over stralingsbronnen in huis door meetspecialist Carolien Schoonenveld.

Waar: Torenlaantheater, Torenlaan 38. Tijd: inloop vanaf 19.30 uur. Lezing en demonstraties van 20.00 – 21.30 uur. Toegang gratis.

Tijdens deze avond neemt Carolien Schooneveld ons mee om het onzichtbare van elektromagnetische straling aanschouwelijk te maken door metingen uit te voeren van een aantal alledaagse apparaten, die we in huis gebruiken. Wat deze metingen ons kunnen vertellen over de mogelijke gezondheidsschade gaat gepaard met praktische informatie wat er zelf mogelijk gedaan kan worden om een beter leefklimaat te creëeren. Hierbij zal er ruimschoots gelegenheid zijn om vragen te stellen over allerlei verschillende stralingsbronnen in en om het huis: Van babyfoon tot zonnepaneel, van mobiel tot zendmast, van slimme meter tot oplader van de elektrische auto.

Carolien Schooneveld heeft Schooneveld Advies en coaching EHS opgericht om mensen die gevoelig zijn voor elektromagnetische straling te helpen. Bij EHS (elektrohypersensitiviteit) ontstaan gezondheidsklachten ten gevolge van stralingsbronnen. Zij is tevens lid van VEMES, Vereniging Meetspecialisten Elektromagnetische Straling, de beroepsvereniging van professionals die in Nederland werkzaam zijn op het gebied van elektromagnetische straling en gezondheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *