Ontmoeting met het Elektrisch Ecosysteem

Stralingsbewust Zeist heeft Sander en Anne-Marie Funneman uitgenodigd voor twee verrassende evenementen rondom het thema Een ontmoeting met het Elektrisch Ecosysteem. Allereerst in de Week van de Duurzaamheid, op dinsdagavond 8 oktober, een verrassende presentatie waarbij de elektrische realiteit van de natuur centraal staat. Met filmclips, dialoog en demonstraties zal deze realiteit onder de aandacht gebracht worden. Kennismaken met de natuurlijke elektrische kant van het ecosysteem biedt ook context om te kijken naar de impact van kunstmatige straling op de natuur. Op zondagmiddag 20 oktober volgt een ervaringsgerichte boswandeling, gericht op de elektrische kant van bomen en onze gezondheid.

De presentatie vindt plaats op dinsdagavond 8 oktober 2024, 20.00 uur in de Aula van de Stichtse Vrijeschool, Socrateslaan 24, Zeist. Inloop: vanaf 19:00 uur. Toegang richtprijs € 15,-. Reserveren aangeraden: info@stralingsbewustzeist.nl t.n.v. Trix. O.v.v. naam + achternaam

De boswandeling is op zondag 20 oktober van 13.00 – 16.30 uur. We starten vanuit het Beauforthuis te Austerlitz. Vooraf aanmelden is verplicht omdat we met maximaal 30 personen het bos in kunnen: info@stralingsbewustzeist.nl t.n.v. Trix. Toegang richtprijs € 15,-.

Tot dan. Deel dit bericht gerust!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *