Conferentie: Minder straling in huis

Zaterdag 16 december 2023 nodigen we u uit om deel te nemen aan de conferentie Minder straling in huis met Jan-Rutger Schrader. Vanuit België vertelt Luc Leenders ons over twee grote rechtszaken. Tijd: 13.00 – 17.00 uur. Plaats: Stichtse Vrije School, Socrateslaan 24, Zeist. Vrij parkeren. Vrijwillige bijdrage voor het huren van de zaal, catering, reiskosten en sprekers.

De dag staat in het teken van verbinding en verdieping. Jan-Rutger Schrader spreekt over hoe je verantwoord omgaat met draadloze technologie. Luc Leenders informeert ons over de twee grote rechtszaken in België. In werkgroepen spreken we met elkaar over de ontwikkelingen rondom meten en gesprekken met gemeenten.

Programma:

13.00 uur: inloop en ontvangst

13.30 uur: welkomstwoord door Jan van Gils

13.45 uur: dr. ir. Jan-Rutger Schrader – Minder straling in huis. Wat heb je zelf in de hand?

14.30 uur: video-gesprek met Luc Leenders (Stralingsarm Vlaanderen) over de rechtszaken in België

15.00 uur: koffie/thee pauze

15.45 uur: keuze uit de volgende werkgroepen: * gesprek n.a.v. de lezing vna Jan-Rutger Schrader ; * meetwerkgroepen met Pim, Frank, Lizzy en Niels van Stralingsbewust Zeist ; * Info en gesprek met Sylvia en Liselore over gemeente initiatieven in Huizen en Gooise Meren

16.45 uur: plenair gesprek over onze ervaringen in de werkgroepen

17.00 uur: terugblik en afsluiting