Conferentie: In gesprek met de gemeente

Wij nodigen u hartelijk uit om deel te nemen aan de conferentie hoe burgerinitiatieven op een constructieve wijze in gesprek kunnen gaan met de gemeente. Datum: zaterdag 9 maart. Tijd: 13.00 – 17.00 uur. Plaats: Stichtse Vrije School, Socrateslaan 24, te Zeist. Er is voldoende parkeergelegenheid. Er wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd en we stellen het op prijs indien u zich aanmeldt: info@stralingsbewustzeist.nl

Sylvia Slegers en Liselore Ammerlaan delen hun ervaringen met de gemeente Huizen en Gooise Meren met ons. Aan de hand van voorbeeldbrieven maken ze ons wegwijs hoe een constructief gesprek met de gemeente aan te pakken is.

De meetgroep van Stichting Stralingsbewust Zeist geeft informatie in inlichtingen over hoe straling in de openbare ruimte en in huis gemeten kan worden. Tevens kan bij hen een aanvraag ingediend worden voor een gratis meting bij u aan huis. Bij zo’n meting kunt u persoonlijk advies krijgen, mocht hiertoe aanleiding zijn, hoe u de straling kunt verminderen.

Programma:

13.00 uur: Inloop en ontvangst ; 13.30 uur: Welkomstwoord door Jan van Gils ; 13.45 uur: Presentatie en gesprek door Sylvia Slegers en Liselore Ammerlaan ; 15.00 uur: Pauze ; 15.30 uur: Keuze uit de werkgroepen: in gesprek met Sylvia en Liselore of informatie door de meetgroep ; 16.30 uur: Gesprek over initiatieven en afstemming ; 17.00 uur: Terugblik en afsluiting .

Slotstadrtv Zeist heeft vooraf aan de conferentie een interview gehouden, waarin het doel van de conferentie toegelicht wordt. Klink hier om de opname te bekijken.